DT Napló 2019-02-10

Az elmúlt héten elkezdtem határidőn a TST platformján kötögetni. Még sok hibát vétek, de van sikerélményem is vele. A TST platformból csak a DOM-ot használom, az elemzést az AMP mt5-ösön csinálom. Közben feliratkoztam három hónapra Rober Miner report-ára. Mivel az Ő módszereit követem, nagyon hasznos számomra a report, mert ez alapján tudom pontosítani az elemzést, valamint az oktatóvideók a szelekcióban, és az utólag helytelennek bizonyuló elemzések feldolgozásában is sokat segítenek.

Emellett elkezdtem a Miner-féle Dual Look Back indiáktort összerakni mql5-ben, jelenleg custom indikátorral sikerült, de majd megpróbálom egy kicsit szofisztikálni, ls egybe építani a DTOSC programmal.

A kereskedésben egy kicsit elcsúszott a hangsúly Euróról az ES felé, mert nem sikerült elkapnom a jelentős esést Eurón, az ES-en viszont sikerült egy egy rally-t elkapni.

EURO FX FUTURES

Nem sikerült új rekordot felvinnem a trade-recorder-be, így most ide teszem a belépést, amit ma csináltam.

Azért lássuk be, megint nem a korregció tetején kellett volna belépni, hanem az alján pl. az oszcillátort használva.; ez esetben talán 0-ban ki lehetett volna lépni, vagy jóval szűkebb stoppot használni.

S&P 500